Influencer marketing

Wat is Influencer marketing?

Het is ook belangrijk om te beseffen dat het de influencers zijn die een enthousiast en enthousiast publiek hebben opgebouwd. Het is niet toevallig dat deze mensen influencers volgen, niet het merk. In werkelijkheid geeft het publiek niets om uw merk. Ze geven alleen om de meningen van de influencers. Probeer geen beïnvloeder regels en zakelijke praktijken op te dringen. Het publiek is daar, en ze kunnen gewoon weglopen en hun volgers meenemen.

Wat is influencermarketing?
Influencer-marketing houdt in dat een merk samenwerkt met een online influencer om een ​​van zijn producten of diensten op de markt te brengen. Sommige samenwerkingen met influencer-marketing zijn minder tastbaar dan dat – merken werken simpelweg samen met influencers om de merkherkenning te verbeteren.

Een vroeg voorbeeld van influencer-marketing was de YouTube-beroemdheid PewDiePie. Hij werkte samen met de makers van een horrorfilm die zich afspeelt in de Franse catacomben onder Parijs en creëerde een reeks video’s waarin hij uitdagingen onderging in de catacomben. Het was perfecte content voor de 27 miljoen abonnees van PewDiePie en kreeg bijna het dubbele aantal views als de trailer van de film. Iedereen heeft gewonnen. https://www.nextchapter.agency/